2013-07-23 17:22:54• hírek • Póti Orsolya

Agyagozás és nemezelés a Fonóban

Az Aranykapu Kulturális Egyesület a nagyvakációban is különféle érdekes foglalkozásokkal várja a gyerkőcöket.

Eddig már két alkotótáborra is sor került az egyesület Fonó-Házában, ezen a héten pedig agyagozás és nemezelés zajlik, valamint a játékos nyelvtanulás sem marad el.

Erre a hétre a már jól ismert programokkal készültek az Aranykapu oktatói. A Kézműves Műhely július 24-én, szerdán 17 órától az 5-8 évesek fogadja, pénteken 18 órától pedig a 9-12 éveseket várja. Az 5-8 éveseket egy igazi „csemegébe", az agyagozásba, a nagyobbak pedig a nemezelés technikájába nyerhetnek betekintést.

Csütörtökön 17 órától a Playground - Játsszunk angolt! címmel indított angolórára kerül sor Kocsis Éva irányításával. A programba bekapcsolódó gyerkőcök egy órán keresztül játékos formában angol versikéket, dalokat és mondókákat tanulhatnak, az új szavakat, ismeretlen kifejezéseket pedig elmagyarázzák nekik.

A foglalkozásokra jelentkezni a 0744-687-813-as, illetve a 0741-182-063-as telefonszámokon lehet, vagy pedig az aranykapu.ke@freemail.hu címen.

A Fonó-Ház szeretettel várja a vakációt tartalmasan eltölteni kívánó gyerekeket a Holló (Marasesti) utca 12. szám alatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: